Παρί Σεν Ζερμέν: «Θυσιάζει» Ντι Μαρία για να αποκτήσει Πογκμπά και Πακετά

Κώστας Τόπας
Παρί Σεν Ζερμέν: «Θυσιάζει» Ντι Μαρία για να αποκτήσει Πογκμπά και Πακετά

bet365

Θέλοντας να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της το επόμενο καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρο τους Λούκας Πακετά και Πολ Πογκμπά. Για να τους αποκτήσει όμως είναι διατεθειμένη να θυσιάσει τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιθανό να βιώσει ένα ιδιαίτερα γεμάτο γεγονότα καλοκαίρι. Ειδικά αν τελικά ο Κιλιάν Μπαπέ αποχωρήσει από την ομάδα προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Ρεάλ, ως ελεύθερος.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα επιδιώξουν την αναδιαμόρφωση του ρόστερ με ηχηρές μεταγραφές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει ψηλά στη λίστα της δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Λούκας Πακετά και Πολ Πογκμπά. Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή στην πατρίδα του για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την άλλη ο Βραζιλιάνος μέσος της Λυών, Λούκας Πακετά έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν, έχοντας απολογισμό οκτώ τέρματα και τέσσερις ασίστ και βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί.

Για να προχωρήσει όμως ο γαλλικός σύλλογος στις δύο αυτές μεταγραφές θα πρέπει να παραχωρήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Μία ρήτρα την οποία δεν είναι διατεθειμένοι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Equipe», να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός θα ήθελε να μείνει μία ακόμη σεζόν στην ομάδα αλλά οι τελευταίες εμφανίσεις του μπορεί να μην είναι αρκετές για να πείσουν την ομάδα του να τον κρατήσει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα