Χαμραουί: Προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αμπιντάλ για την επιστροφή της στη δράση

Χαμραουί: Προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αμπιντάλ για την επιστροφή της στη δράση

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Χαμραουί: Προκλητική ανάρτηση της συζύγου του Αμπιντάλ για την επιστροφή της στη δράση

bet365

Η Κέιρα Χαμραουί επέστρεψε στην αρχική 11άδα της Παρί Σεν Ζερμέν δύο μήνες μετά την οργανωμένη επίθεση σε βάρος της και η βασική ύποπτος, Χαγιέτ Αμπιντάλ, προέβη σε προκλητική ανάρτηση μέσω Instagram.

Το όνομά της κατέκλυσε τα γαλλικά Μέσα τον περασμένο Νοέμβριο για τους λάθος λόγους. Η Κέιρα Χαμραουί υπέστη πρωτοφανή επίθεση από κουκουλοφόρους με σιδερολοστούς στα μέσα Νοεμβρίου, την ώρα που επέστρεφε από δείπνο της Παρί Σεν Ζερμέν στο αμάξι της συμπαίκτριάς της, Αμινάτα Ντιαλό. Η τελευταία φερόταν αρχικά να είναι εκείνη που οργάνωσε την «ενέδρα», με υποτιθέμενο κίνητρο τη θέση στην 11άδα, ωστόσο, μετά την κατάθεσή της και τα ευρύματα των ερευνών της αστυνομίας, κρίθηκε αθώα και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο ζεύγος Αμπιντάλ. Με τη σύζυγο του Ερίκ Αμπιντάλ, Χαγιέτ, να μην αφήνει ασχολίαστη την επιστροφή της παίκτρια της Παρί στη δράση μετά από δύο μήνες και να ανεβάζει προκλητικό post στο Instagram.

Η 32χρονη μέσος των Παριζιάνων πραγματοποίησε την επάνοδό της στα γήπεδα αγωνιζόμενη στο αρχικό σχήμα, μάλιστα, μαζί με την Αμινάτα Ντιαλό, στη νίκη επί της Σεντ-Ετιέν με 5-0. Τον ισχυρότερο «ντόρο», όμως, προκάλεσε η ανάρτηση της Χαγιέτ Αμπιντάλ, βασικής υπόπτου για την οργάνωση της επίθεσης, λόγω της φερόμενης εξωσυζυγικής σχέσης που είχαν συνάψει ο Ερίκ Αμπιντάλ και η Χαμραουΐ κατά τη συνύπαρξή τους στη Μπαρτσελόνα ως τεχνικός διευθυντής και παίκτρια αντίστοιχα. Υπόθεση για την οποία ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελεία, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του.

Μετά, λοιπόν, από το παιχνίδι της Παρί και την επιστροφή της Χαμραουΐ στη δράση, η Χαγιέτ Αμπιντάλ όχι μόνο δεν έμεινε σιωπηλή στα social media, αλλά πέταξε «σπόντα» σε ειρωνικό τόνο προς την 32χρονη παίκτρια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλό παιχνίδι την Κυριακή. Εύχομαι να είσαι πάντα βασική, στο γήπεδο και τη ζωή», υποννοώντας ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Η προκλητική ανάρτηση της Χαγιέτ Αμπιντάλ

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση που σόκαρε τη γαλλική κοινή γνώμη και τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα