Λιονέλ Μέσι: Οι στιγμές που σημάδεψαν το 2021 και ο... «σκ@τοιός»

Newsroom
Λιονέλ Μέσι: Οι στιγμές που σημάδεψαν το 2021 και ο... «σκ@τοιός»

bet365

Με ένα βίντεο από τις πιο έντονες στιγμές της χρονιάς που έφυγε, αποχαιρέτησε ο Λιονέλ Μέσι το 2021και ευχήθηκε υγεία για τη νέα χρονιά.

Για ακόμα μια χρονιά η ανθρωπότητα έζησε υπό την σκιά της πανδημίας, με τον αθλητισμό να μην μένει ανεπηρέαστος. Για τον Λίο Μέσι το 2021 έφερε μια μεγάλη αλλαγή και μια τεράστια επιτυχία, κι έτσι ο πολύπειρος άσος στο διαδικτυακό μήνυμά του εμφανίστηκε ευγνώμων στη χρονιά που έφυγε.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του που τόσο επιθυμούσε. Στο αποχαιρετιστήριο βίντεο που ανέβασε στο Instagram λοιπόν, συμπεριέλαβε το «αντίο» στη Μπαρτσελόνα, τη μεταγραφή του στην Παρί και φυσικά την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή.

«Μπορώ μόνο να είμαι ευγνώμων για όσα έζησα το 2021. Πολλώ δε μάλλον, όταν τόσοι άνθρωποι πέρασαν πραγματικά δύσκολα εξαιτίας αυτού του σκ@τοιού που ποτέ δεν τελειώνει. Ελπίζω το 2022 να φέρει πολύ υγεία, αυτό σας εύχομαι για τη νέα χρονιά. Αγκαλιά σε όλους», έγραψε ο Αργεντινός σταρ.

Δείτε την ανάρτηση:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα