Λιονέλ Μέσι: H φανταστική τοιχογραφία προς τιμήν του Αργεντινού σταρ στο Ροσάριο (pic)

Βασίλης Μπαλατσός
Λιονέλ Μέσι: H φανταστική τοιχογραφία προς τιμήν του Αργεντινού σταρ στο Ροσάριο (pic)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι λατρεύεται σαν Θεός σε όλη την Αργεντινή και ένας από τους «πιστούς» θαυμαστές του δημιούργησε μια φανταστική τοιχογραφία προς τιμήν του, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Αργεντινή έχει δυο... δικούς της Θεούς. Ο ένας είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο δεύτερος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μην έχει καταφέρει να ανεβάσει την «Αλμπισελέστε» στη κορυφή του κόσμου, όπως έκανε ο «Ντιεγκίτο» όμως οι συμπατριώτες του τον δοξάζουν για τα «θαύματα» που έχει κάνει στη τεράστια καριέρα του.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας γεννήθηκε στο Ροσάριο και ανδρώθηκε στις τάξεις της αγαπημένης του Νιούελς Ολντ Μπόις, με τους κατοίκους της πόλης να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία στον... δικό τους «Λίο».

Ένας από τους «πιστούς» θαυμαστές του Μέσι δημιούργησε προς τιμήν του μια φανταστική τοιχογραφία, έξω από μια πολυκατοικία, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο τοίχο απεικονίζεται ο μικρός «Λίο» να παίζει με μια μπάλα και από πάνω του ο μεγάλος Μέσι, ο οποίος έχει στη μια πλευρά ένα φθαρμένο ποδοσφαιρικό παπούτσι και από την άλλη ένα χρυσό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα