Μέσι: Αρνητικό ρεκόρ με το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του (vids)

Μέσι: Αρνητικό ρεκόρ με το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του (vids)

Κώστας Τόπας
Μέσι: Αρνητικό ρεκόρ με το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του (vids)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει σκιά του καλού του εαυτού καθώς όπως δείχνουν και τα νούμερά του έχει το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σεζόν στην καριέρα του.

Αδιαμφισβήτητα ο Λιονέλ Μέσι περίμενε διαφορετικά την πρώτη του σεζόν στη Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν. Η εικόνα του με τη φανέλα των Παριζιάνων δεν θυμίζει σε τίποτα τον αστέρα που απολαμβάναμε όλα αυτά τα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Παρί με την Λοριάν (1-1) ο Αργεντινός επιθετικός είχε δοκάρι αλλά δεν κατάφερε γι' ακόμη ένα ματς, να βρει δίχτυα. Εως τώρα τα νούμερα του με τη γαλλική ομάδα δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, μιας και μετράει ένα γκολ κι έχει μοιράσει πέντε ασίστ και έχει καταγράψει ισάριθμα γκολ στο Champions League.

Σαφέστατα, η φετινή σεζόν είναι από τις χειρότερες του Λιονέλ Μέσι στην καριέρα του και συγκεκριμένα από τότε που άρχισε να παίζει στην Μπαρτσελόνα ως βασικός, αφού μέχρι σήμερα έχει πετύχει μόλις έξι τέρματα. Από την άλλη, η αγωνιστική περίοδος που θα θυμάται για πολλά χρόνια είναι αυτή του 2012/12. Τότε που ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είχε φτάσει τα 35 τέρματα μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Αυτό που προκύπτει βάσει στατιστικών είναι ότι ο Μέσι πραγματοποίησε το λιγότερο παραγωγικό πρώτο μισό σε μια σεζόν στην καριέρα του σε πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια μετράει σε ένα γκολ ανά 865 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα