Μέσι σε Αγουέρο: «Με πονάει που σταματάς, θα ζήσουμε κι άλλα εκτός γηπέδου» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι σε Αγουέρο: «Με πονάει που σταματάς, θα ζήσουμε κι άλλα εκτός γηπέδου» (pics)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι ασφαλώς και γνώριζε από πρώτο χέρι την απόσυρση του Κουν Αγουέρο, όμως, διέθεσε χρόνο και λίγα όμορφα λόγια για να τιμήσει την καριέρα του κολλητού του μετά την επισημοποίηση του «αντίο».

Ο νυν σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θέλησε να εκφράσει προς τον κολλητό του τον θαυμασμό του για όσα κατάφεραν αμφότεροι στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας εξελιχθεί και μεγαλώσει παρέα, πετυχαίνοντας ο καθένας τους στόχους των ομάδων τους.

Γράφοντας στα social media λίγο μετά την ανακοίνωση του Αγουέρο για την απόσυρση, ο Λιονέλ Μέσι είχε να πει:

«Πρακτικά περάσαμε μαζί την καριέρα μας. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και άλλες λιγότερο καλές. Όλες όμως μας ένωσαν και μας έκαναν όλο και πιο δυνατούς φίλους. Θα συνεχίσουμε να ζούμε αυτές τις στιγμές έξω από το γήπεδο τώρα.

Με την χαρά της κατάκτησης του Copa America πριν από λίγο καιρό και με όλα όσα πέτυχες στην Αγγλία. Η αλήθεια είναι ότι πονάει να σε βλέπω να σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς λόγω αυτού που σου προέκυψε.

Θα συνεχίσεις να είσαι χαρούμενος γιατί μεταφέρεις αγάπη και χαρά στους γύρω σου. Τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου και είμαι σίγουρος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με την πίστη που έχεις με οτιδήποτε ασχολείσαι.

Όλα τα καλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σε αγαπώ φίλε μου και μου λείψει να τα λέμε στο γήπεδο μαζί στην εθνική ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα