Ο Εντ Σίραν προσκάλεσε τη σύζυγο του Μέσι, Αντονέλα σε συναυλία του στο Παρίσι

Ο Εντ Σίραν προσκάλεσε τη σύζυγο του Μέσι, Αντονέλα σε συναυλία του στο Παρίσι

Newsroom
Ο Εντ Σίραν προσκάλεσε τη σύζυγο του Μέσι, Αντονέλα σε συναυλία του στο Παρίσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι συνάντησε τον Εντ Σίραν τον περασμένο Σεπτέμβριο, η σύζυγός του, Αντονέλα... ζήλεψε κι έτσι ο παγκοσμίας φήμης καλλιτέχνης τής έστειλε μια ξεχωριστή πρόσκληση μέσω Instagram για την προσεχή συναυλία του στο Παρίσι!

Η ζωή στο Παρίσι κυλάει ιδανικά για την οικογένεια Μέσι. Στην πόλη του «φωτός», το lifestyle είναι μέρος της καθημερινότητας και τόσο ο Λέο όσο και η Αντονέλα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με την αφρόκρεμα των celebrities που επισκέπτονται τη γαλλική πρωτεύουσα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο επιθετικός των Παριζιάνων είχε συναντήσει για παράδειγμα τον Εντ Σίραν, λίγες εβδομάδες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στο κλαμπ. Ένα τετ-α-τετ που είχε κάνει την Αντονέλα Ροκούτσο να ζηλέψει στο έπακρον, αφού δεν κατάφερε να συναντήσει τότε τον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Ο ίδιος, όμως, ο Βρετανός δεν άφησε παραπονεμένη τη σύζυγο του Αργεντινού αστέρα. Μέσω της φίλης της, ηθοποιού και παρουσιάστριας Ντανιέλα Αΐτα, η οποία ανέβασε από τον λογαριασμό της το... προσκλητήριο story, ο Εντ Σίραν έστειλε το μήνυμά του προς την Αντονέλα και της υποσχέθηκε, μάλιστα, ότι θα της χαρίσει και το βινύλιο του τελευταίου άλμπουμ του:

«Όποτε θες να έρθεις σε μια από τις συναυλίες μου, έλα και θα σε δω εκεί. Κι έχω για σένα ένα υπογεγραμμένο βινύλιο του νέου μου άλμπουμ»

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα