Μέσι και Μπαπέ συνεισφέρουν σχεδόν σε όλα τα φετινά γκολ της Παρί (vids)

Μέσι και Μπαπέ συνεισφέρουν σχεδόν σε όλα τα φετινά γκολ της Παρί (vids)

Κώστας Τόπας
Μέσι και Μπαπέ συνεισφέρουν σχεδόν σε όλα τα φετινά γκολ της Παρί (vids)

bet365

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ έχουν αρχίσει και βελτιώνουν τις σχέσεις τους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να αποτελούν το «φονικό όπλο» της Παρί στην επίθεση.

Προς το παρόν, η τριάδα «MNM» απέχει ακόμα πολύ από το να έχει εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές της. Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα, όντας ο πρώτος σκόρερ της Παρί με επτά τέρματα, ο Μέσι προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά του και ο Νεϊμάρ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς.

Παρ' όλα αυτά, Μπαπέ και Μέσι φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει τις σχέσεις τους στο γήπεδο κι αυτό αποτυπώνεται κι από τους αριθμούς. Το συγκεκριμένο δίδυμο συμμετείχε στα 21 από τα 24 γκολ της Παρί από τον περασμένο Οκτώβριο. Δηλαδή το 87% των τερμάτων των Παριζιάνων περιλαμβάνει είτε τον Λιονέλ Μέσι είτε τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός έως τώρα μετράει επτά τέρματα και οκτώ ασίστ σε 16 συμμετοχές που έχει καταγράψει στη Ligue 1, ενώ ο Αργεντινός αστέρας έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα κι έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Βέβαια, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Μπαπέ έχει δώσει ήδη μια ασίστ στον Μέσι, ενώ ο τελευταίος δεν το έχει πετύχει ακόμα.

Ο Μπαπέ πάντως όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι. Σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε για το πως του φαίνεται η συνεργασία του με τον 36χρονο επιθετικό, ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του «Λίο».

«Είναι πολύ εύκολο να παίζεις στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα