Ρεμς - Σεντ Ετιέν 2-0: Tέταρτη διαδοχική ήττα για τους ουραγούς «Στεφανουά»

Βασίλης Μπαλατσός
Ρεμς - Σεντ Ετιέν 2-0: Tέταρτη διαδοχική ήττα για τους ουραγούς «Στεφανουά»

bet365

H Σεντ Ετιέν ηττήθηκε (και) από τη Ρεμς και παραμένει «καθηλωμένη» στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1. H Mόνπελιε συνέτριψε με 4-0 τη Μπρεστ και έσπασε το νικηφόρο της σερί.

Η ουραγός της Ligue 1, Σεντ Ετιέν γνώρισε τη τέταρτη διαδοχική της ήττα, καθώς έχασε από τη Ρεμς με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό της αναμέτρηση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Μπιλάλ Τουρέ. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη για τους «Στεφανουά» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, όταν ο Ντένις Μπουάνγκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ρεμς έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα διαχειρίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με κύριο εκφραστή Ελ Μπιλάλ Τουρέ και εν τέλει το βρήκε στο 89' με τον Χιούγκο Εκιτίκε να τροφοδοτεί τον Ναθαναέλ Εμπουκού και τον 19χρονο Γάλλο επιθετικό να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Η Σεντ Ετιέν παραμένει στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 12 βαθμούς, έχοντας χάσει τα 10 από τα 18 παιχνίδια που έχει δώσει στο φετινό πρωτάθλημα

Η Μονπελιέ ήταν η ομάδα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπρέστ, καθώς τη κέρδισε μέσα στην έδρα της με το επιβλητικό 4-0 και ανέβηκε στη 4η θέση με 28 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον 18χρονο Γουαχί. Η Μονπελιέ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πριν τη συμπλήρωση δύο λεπτών ο Μαβιντιντί έκανε το 2-0 με συρτό σουτ. Ο Σαμπιά έκανε το 3-0 στο 60ο λεπτό και στο 84' ο Ζερμέν διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα