Σέρχιο Ράμος: Ξανά ανέτοιμος ενόψει του ντέρμπι με τη Μονακό, συνεχίζει την αποθεραπεία

Newsroom
Σέρχιο Ράμος: Ξανά ανέτοιμος ενόψει του ντέρμπι με τη Μονακό, συνεχίζει την αποθεραπεία

bet365

Ούτε στο αυριανό ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμαίν κόντρα στη Μονακό θα καταφέρει να δώσει το παρόν ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Παριζιάνων.

Στις Νις, Λανς για το πρωτάθλημα και Κλαμπ Μπριζ για τους ομίλους του Champions League, στη λίστα θα προστεθεί και η Μονακό. Είναι η τέταρτη κατά σειρά αντίπαλος της Παρί που δεν θα προβληματιστεί από την παρουσία του Σέρχιο Ράμος στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αφού, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της πρωτεύουσας, ο Ισπανός αμυντικός δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα στο αυριανό ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Ράμος «θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να ενταχθεί στην ομαδική προπόνηση την επόμενη εβδομάδα», όπως καταλήγει η ενημέρωση της Παρί. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να αγωνιστεί την φετινή χρονιά σε μόλις ένα παιχνίδι της ομάδας του Ποτσετίνο (νίκη εκτός έδρας με 1-3 απέναντι στην Σεντ Ετιέν), καθώς έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από το πρόβλημα στη γάμπα που τον ακολουθεί από το καλοκαίρι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα