Μπορντό - Λυών 2-2: Επιστροφή στις γκέλες για τους «Λιονέ»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπορντό - Λυών 2-2: Επιστροφή στις γκέλες για τους «Λιονέ»

bet365

H Λυών προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στη 17η Μπορντό, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της με τους «Γιρονδίνους» να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» η Λυών επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μπορντό με σκορ 2-2. Παρόλο που οι «Λιονέ» προηγήθηκαν δις, η 17η Μπορντό κατάφερε να πανηγυρίσει έναν πολύτιμο βαθμό.

Το σκορ για τη Λυών άνοιξε στο 29' ο Τζέισον Ντεναγέρ με κεφαλιά, στο 36' ο 18χρονος Μαλό Γκουστό έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το σκορ να έρχεται στα ίσα, στ 41' ο Τιάγκο Μέντες έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, όμως στο 58' οι «Γιρονδίνοι» βγήκαν στη κόντρα και ο Αλμπέρτο Έλις, νίκησε τον Άντονι Λόπες σε τετ α τετ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μεγάλο «διπλό» για το Στρασβούργο μέσα στη Νίκαια

Στη Νίκαια η τέταρτη Νις γνώρισε βαριά ήττα, καθώς το Στρασβούργο πήρε το «διπλό» με σκορ 3-0 και ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις ένα βαθμό μακριά από την Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Αζόρκ να νικάει σε τετ α τετ τον Μπενίτεζ. Στο 82′ ο Ντιαλό με τακουνάκι μετά το σουτ του Μπελγκάρ έκανε το 0-2 και δύο λεπτά αργότερα ο Τομασόν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, κάνοντας το τελικό 3-0.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/12):

Σεντ Ετιέν - Ρεν 0-5

Λοριάν - Ναντ 0-1

Μονακό - Μετς 4-0

Μονπελιέ - Κλερμόν 1-0

Ρεμς - Ανζέρ 1-2

Νις - Στρασβούργο 0-3

Μπορντό - Λυών 2-2

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα