Νεϊμάρ: Τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, φόβοι για σοβαρή «ζημιά»

Νεϊμάρ: Τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, φόβοι για σοβαρή «ζημιά»

Νεϊμάρ: Τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, φόβοι για σοβαρή «ζημιά»

bet365

Άτυχος στάθηκε για άλλη μια φορά ο Νεϊμάρ, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε με το φορείο από το ματς της Παρί κόντρα στη Σεντ-Ετιέν, σφαδάζοντας στους πόνους.

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν στην ησυχία του τον Νεϊμάρ. Και συγκεκριμένα τα προβλήματα στον αστράγαλο, προβλήματα που του έχουν κοστίσει αρκετούς μήνες από την αγωνιστική δράση στην καριέρα του. Για άλλη μια φορά, ο Βραζιλιάνος σταρ στάθηκε άτυχος, αφού επτά λεπτά πριν από το φινάλε του ματς της Παρί κόντρα στην Σεντ-Ετιέν, γύρισε τον αστράγαλό του σε ανύποπτη φάση. Αμέσως ο Νέι έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας στους πόνους και στιγμές αργότερα αποχώρησε με το φορείο, προκαλώντας ασφαλώς ανησυχία για το ενδεχόμενο να τεθεί και πάλι νοκ-άουτ για ικανό διάστημα.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλησε να καθησυχάσει άπαντες για την κατάσταση του Βραζιλιάνου, δηλώνοντας μετά τη νίκη των Παριζιάνων:

«Θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις αύριο. Οι πρώτες εικόνες ασφαλώς και είναι ανησυχητικές. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και ο Νέι θα είναι και πάλι μαζί μας σύντομα».

Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν την τελευταία πενταετία στην οποία ο Νεϊμάρ τραυματίζεται με τέτοιον τρόπο. Τη σεζόν 2017/18 και 2018/19 υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο κι επέστρεψε μετά από τρεις μήνες αντίστοιχα, ενώ πέρυσι έμεινε εκτός για έναν μήνα (Δεκέμβριος - Ιανουάριος).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα