Νις - Μετς 0-1: Μεγάλη «απόδραση» για τους ουραγούς

Βασίλης Μπαλατσός
Νις - Μετς 0-1: Μεγάλη «απόδραση» για τους ουραγούς

bet365

Η ουραγός Μετς σόκαρε τη δεύτερη Νις, την οποία κέρδισε μέσα στην έδρα της με 1-0. Νέα «γκέλα» για τη Λιλ με... μοιραίο τον Ντέιβιντ.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η ουραγός της Ligue 1 Μετς, καθώς κατάφερε να «αποδράσει» από τη Νίκαια με τους τρεις βαθμούς, καθώς επικράτησε με 0-1 της δεύτερης Νις.

Στο 30' ο Φαμπιέν Σεντόζ άνοιξε το σκορ με τη μία και μοναδική τελική των φιλοξενούμενων προς την εστία, η οποία όμως αποδείχθηκε αρκετή για να κρίνει το παιχνίδι. Από την πλευρά τους οι παίκτες της Νις παρά το 70% της κατοχής δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ διαμαρτυρήθηκαν τρεις φορές για πέναλτι, στο 39', στο 50' και στο 59', όμως οι θεαματικές πτώσεις δεν στάθηκαν αρκετές για να πείσουν τον διαιτητή και τον VAR.

«Μοιραίος» για τη Λιλ ο Ντέιβιντ στην ισοπαλία με τη Ναντ

Η πρωταθλήτρια Λιλ συνεχίζει την αποκαρδιωτική της πορεία στη φετινή Ligue 1, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρας της με τη Ναντ, με 1-1 και διεύρυνε το αρνητικό της σερί στα έξι παιχνίδια (πέντε ισοπαλίες - μια ήττα).

Οι «Λιλουά» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 9' με τον Μπουράκ Γιλμάζ, όμως o Μπλας στο 24' έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 78' ήταν η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Ο Φάμπιο έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ο Ντέιβιντ που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Λαφόντ και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα