Παρί Σεν Ζερμέν: Ποντάρει σε... Ζιντάν για να κρατήσει τον Μπαπέ!

Newsroom
Παρί Σεν Ζερμέν: Ποντάρει σε... Ζιντάν για να κρατήσει τον Μπαπέ!

bet365

Μεγαλόπνοο σχέδιο από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βλέπει την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν ως το τελευταίο της χαρτί για να πείσει στον Μπαπέ να μείνει στο Παρίσι.

Το ντόμινο... προπονητολογίας που ξεκίνησε με το διαζύγιο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να επηρεάσει πολύ περισσότερα μεταγραφικά ζητήματα απ΄ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Κι αυτό διότι όπως υποστηρίζει η «Marca», εφόσον ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποχωρήσει τελικά από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν για να διαδεχτεί τον Νορβηγό, τότε στο Παρίσι θα κινηθούν για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν που θα αναπτερώσει τις ελπίδες τους για την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ!

Πέρα από τις προπονητικές ικανότητες του Γάλλου, οι Παριζιάνοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ στα αποδυτήρια αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες παραμονής και του 22χρονου σούπερσταρ στην πόλη του Φωτός.

Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως οι δυο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση και επιζητούσαν εδώ και καιρό την συνεργασία τους στη Μαδρίτη, η οποία όμως τελικά μπορεί να λάβει χώρα επί γαλλικού εδάφους!

Σύμφωνα πάντως με το σχετικό δημοσίευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το ντόμινο εξελίξεων θα πρέπει πρωτίστως η Γιουνάιτεντ να κινηθεί επισήμως για την πρόσληψη του Ποτσετίνο, κάτι που προς το παρόν δεν έχει συμβεί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα