Υψηλές πτήσεις για Νις, συντριβή με «τεσσάρα» για Λανς

Newsroom
Υψηλές πτήσεις για Νις, συντριβή με «τεσσάρα» για Λανς

bet365

Η Νις επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και με τη νίκη 2-1 απέναντι στην Κλερμόν σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Ligue 1, την ώρα που η Λανς συνετρίβη 4-0 από την Μπρεστ και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση.

Οι Αετοί της Νις πέταξαν ξανά! Μπορεί το γκολ του Ογκίερ (17΄) να έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού την Κλερμόν, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και έφτασαν σε μια μεγαλειώδη νίκη που τους ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Για την περισσότερη ώρα της αναμέτρησης όμως οι Αετοί είδαν τα φτερά τους να μην τους υπακούν. Η Κλερμόν κρατούσε γερά το προβάδισμα και έδειχνε πως βάδιζε σταθερά προς το τρίποντο. Στο 76΄όμως ο Γκουιρί πήρε το... όπλο του για να ισοφαρίσει και έξι λεπτά αργότερα χτύπησε για δεύτερη φορά, ανατρέποντας σκορ και δεδομένα για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Νωρίτερα η Μπρεστ έκανε φύλλο και φτερό τη μεγάλη έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος, Λανς, που δέχθηκε τέσσερα γκολ και επέστρεψε απότομα στην πραγματικότητα. Μέσα στο πρώτο ημίωρο το έργο είχε εν πολλοίς ολοκληρωθεί, αφού χάρη στα γκολ των Μουνιέ (3΄), Σαρντονέ (13΄) και Φαβρ (33΄) οι γηπεδούχοι πήραν σαφές προβάδισμα, με τον Λε Ντουαρόν να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 69΄ για το τελικό 4-0. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι και περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση της Ligue 1.

Βροχή από γκολ στο Μετζ - Μπροντό με τους δυο μονομάχους να έρχονται ισόπαλοι 3-3! Μοιρασιά και στο Στρασβούργο με την τοπική ομάδα να μένει στο 1-1 κόντρα στην Ρεμς, ενώ με νίκες συνέχισαν Σεντ Ετιέν και Ανζέ που επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) των Τρούα και Λοριάν αντίστοιχα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα