Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του: «Αν με ηχογραφήσεις δεν θα σου πω πότε επιστρέφω»

Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του: «Αν με ηχογραφήσεις δεν θα σου πω πότε επιστρέφω»

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του: «Αν με ηχογραφήσεις δεν θα σου πω πότε επιστρέφω»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο Σέρχιο Ράμος όταν ρωτήθηκε από οπαδό της Παρί για την ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Πριν από μερικές ημέρες γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται πολύ σοβαρά να διακόψει τη συνεργασία της με τον Σέρχιο Ράμος. Από την πλευρά του βέβαια, ο Ισπανός στόπερ συνεχίζει την σκληρή δουλειά προκειμένου να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και να κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους.

Πρόσφατα μάλιστα, έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα, επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις και πλέον «τρέχει» ώστε να είναι έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτετσίνο, πριν το τέλος Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο ίδιος αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμος στο 100%.

Κι αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει σε οπαδό της Παρί. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της προπόνησης ένας φίλος των Παριζιάνων πλησίασε τον Ράμος για να του ζητήσει αυτόγραφο και για να τον ρωτήσει πότε θα επιστέψει στα γήπεδα. Οπως αναφέρει συγκεκριμένα η «quatro» o 35χρονος αμυντικός στράβωσε με τη συγκεκριμένη ερώτηση, λέγοντας του: «Αν είναι να με ηχογραφήσεις, δεν θα σου απαντήσω».

Είναι βέβαιο ότι ο άλλοτε αμυντικός κι αρχηγός της Ρεάλ, πέρασε άσχημα με τον τραυματισμό του και θέλει να αποφύγει να δημιουργήσει περισσότερες διαμάχες με την κατάστασή του.

@Photo credits: Associated Press

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα