Παρί Σεν Ζερμέν: Κοροϊδεύουν Μέσι - Ράμος για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους

Παρί Σεν Ζερμέν: Κοροϊδεύουν Μέσι - Ράμος για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους

Παρί Σεν Ζερμέν: Κοροϊδεύουν Μέσι - Ράμος για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους

bet365

Μέσι και Ράμος ακόμη δεν έχουν... ανοίξει λογαριασμό με την Παρί στο πρωτάθλημα. Την ώρα που ο ένας βρίσκεται λίγο πριν την πόρτα του χειρουργείου κι ο άλλος συνεχίζει τη θεραπεία του στο twitter τους κοροϊδεύουν για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν προσφέρει στη νέα τους ομάδα.

«Ο Σέρχιο Ράμος έχει τα ίδια γκολ και ασίστ με τον Λιονέλ Μέσι στο πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν», γράφουν αρκετοί στο twitter θέλοντας να πικάρουν τους δύο σταρ της Παρί.

Κάποιοι θα αναρωτηθούν πού είναι το αστείο... Το αστείο, λοιπόν, είναι ότι ο Ράμος δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Την ίδια ώρα ζητάει τη δημόσια στήριξη της ομάδας αφού υπάρχουν φήμες που θέλουν τους διοικούντες την ομάδα να σκέφτονται τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Από την άλλη, ο Αργεντινός σούπερ σταρ, πάντως, έχει σημειώσει τρία γκολ στο Champions League, βοηθώντας τη ομάδα του να νικήσει 2-0 και την Σίτι του Γκουαρδιόλα.

Ωστόσο, ο Μέσι είναι σε κίνδυνο να μπει στο χειρουργείο λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου, ενημέρωσαν ότι δεν πρόκειται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με την Λειψία την Τετάρτη (03/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική του Champions League. Στην Αργεντινή, μάλιστα, αναφέρουν ότι ενδέχεται να μείνει εκτός γηπέδων για πολλά περισσότερα ματς μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού γίνονται οι συζητήσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος του στο γόνατο μέσω επέμβασης που θα λάβει χώρα στη Μαδρίτη.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα