Νις - Μαρσέιγ 1-1: Χωρίς νικητή το «δεύτερο μέρος» του ντέρμπι της Κυανής Ακτής

Βασίλης Μπαλατσός
Νις - Μαρσέιγ 1-1: Χωρίς νικητή το «δεύτερο μέρος» του ντέρμπι της Κυανής Ακτής

bet365

Στο... δεύτερο μέρος του ντέρμπι της Κυανής Ακτής η Νις και η Μαρσέιγ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το ντέρμπι της Κυανής Ακτής, μεταξύ της Νις και της Μαρσέιγ ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, καθώς οι δυο «μονομάχοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το συγκεκριμένα παιχνίδι ξεκίνησε στις 22 Αυγουστού στη Νίκαι και τελείωσε στις... 17 Οκτωβρίου στην Τρουά.

Θυμίζουμε πως το ντέρμπι είχε διακοπεί στο 75ο λεπτό με το σκορ στο 1-0 υπέρ της ομάδας της Νίκαιας. Ο Ντιμίτρι Παγιέ πήγε να εκτελέσει το κόρνερ, οι οπαδοί των γηπεδούχων στο «πέταλο» άρχισαν να του πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα και ο αρχηγός της Μαρσέιγ απάντησε πετώντας πίσω στην εξέδρα μερικά από αυτά. Μεγάλη μάζα των σκληροπυρηνικών οπαδών εισέβαλε στο γήπεδο και τραυμάτισε τον Πέρς, τον Γκεντουζί και την «πέτρα του σκανδάλου», Παγιέ. Το παιχνίδι διακόπηκε και ορίστηκε εκ νέου για απόψε.

Η Νις ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 6'. Ο Εβάν Γκουεσάντ τροφοδότησε τον Αμινέ Γκουίρι με τον Γάλλο επιθετικό να εκτελεί εξ επαφής για το 1-0. Από αυτό το σημείο οι Μαρσεγέζοι πήραν την κατοχή, την οποία κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ. Στο 42' ο Ζέρσον πέρασε στον Παγιέ και ο αρχηγός της Μαρσέιγ ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα