Οι οπαδοί της Μαρσέιγ τύπωσαν πετροδόλαρα με το πρόσωπο του Μέσι

Κώστας Τόπας
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ τύπωσαν πετροδόλαρα με το πρόσωπο του Μέσι

bet365

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Λιονέλ Μέσι στο «Βελοντρόμ» (24/10, 21:45, Live Gazzetta, Novasports2 HD), με έναν ιδιαίτερο τρόπο, καθώς τύπωσαν πετροδόλαρα με το πρόσωπο του Αργεντινού αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι, ο σούπερ σταρ - σύμβολο ο οποίος οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε 10 πρωταθλήματα Ισπανίας και τέσσερις τίτλους Champions League, αποχώρησε από αυτήν.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν μπόρεσε να «αντέξουν» οικονομικά τις απολαβές του κι έτσι ο Αργεντινός άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, υπογράφοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η διοίκηση των Παριζιάνων έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον εντάξει στο ρόστερ της και δεδομένα το συνολικό κόστος της συμφωνίας τους θα φτάσει σε τεράστιο ύψος.

Μάλιστα, ο Μέσι ενδέχεται να πάρει μίνιμουμ 110 εκατομμύρια ευρώ για αυτά τα τρία χρόνια συνεργασία που υπέγραψε με τον γαλλικό σύλλογο. Νούμερα που όπως είναι φυσιολογικό... ζαλίζουν.

Απόψε ο 34χρονος επιθετικός θα πάρει μία πρώτη γεύση από γαλλικό ντέρμπι, καθώς στις 21:45 (Live Gazzetta, Novasports2 HD) η Παρί φιλοξενείται από την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Οι Μασσαλοί περιμένουν πως και πως να δουν από κοντά τον Λιονέλ Μέσι αλλά και να τον υποδεχθούν με τον δικό τους τρόπο...

Γι' αυτό και μερικοί έχουν φροντίσει να τυπώσουν πετροδόλαρα έχοντας το πρόσωπο του Μέσι πάνω τους, προκειμένου να τα πετάξουν στον επιθετικό της Παρί, με την πρώτη ευκαιρία. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν ότι ο Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για τα χρήματα που του έταξε η διοίκηση της Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα