Εντυπωσιακή Μαρσέιγ, γκέλα για Νις

Newsroom
Εντυπωσιακή Μαρσέιγ, γκέλα για Νις

bet365

Δυναμική επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Μαρσέιγ που επικράτησε 4-1 της Λοριάν και ανέβηκε στην πρώτη τριάδα της Ligue 1. Απρόσμενη γκέλα για τους Αετούς της Νις.

Επιστροφή στις νίκες με... στόμφο για την Μαρσέιγ που επικράτησε 4-1 της Λοριάν και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λοριέντε στο 13΄και ουσιαστικά... ξύπνησαν τους Μαρσεγιέζους που πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. Στο 27΄ο Καμαρά ισοφάρισε, ενώ στο 56΄ο Γκεντουζί έφερε τούμπα το ματς. Σο 85΄ ο Μίλικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 προτού ο Γκεντουζί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Έχασαν έδαφος Λανς και Νις

Απρόσμενη γκέλα για τη Νις που ηττήθηκε 1-0 από την Τρουά και έχασε έδαφος στη αναρρίχησή της στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Μπαλντέ στο 4΄χαρίζοντας το τρίποντο στους γηπεδούχους.

Ίδια μοίρα είχε και η Λανς που προσγειώθηκε απότομα στην έδρα της Μονπελιέ, η οποία με τη σειρά της πανηγύρισε τη νίκη χάρη σε γκολ του Μανβιντί στο 47΄. Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ναντ και Μπορντό, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπρεστ με την Ρεμς. . Την ίδια ώρα η Ρεν επικράτησε άνετα 3-0 στην έδρα της Μετζ, ενώ εμφατική ήταν και η επικράτηση του Στρασβούργου απέναντι στην Σεντ Ετιέν

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα