Παίκτης της Ανζέ ξέσπασε για το πέναλτι της Παρί: «Εχουμε το VAR και δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε»

Παίκτης της Ανζέ ξέσπασε για το πέναλτι της Παρί: «Εχουμε το VAR και δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε»

Κώστας Τόπας
Παίκτης της Ανζέ ξέσπασε για το πέναλτι της Παρί: «Εχουμε το VAR και δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε»

bet365

Εξαλλος ήταν ο κεντρικός αμυντικός της Ανζέ Ρομέν Τομάς, με την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στην Παρί Σεν Ζερμέν, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα απέναντι, στην Ανζέ, αλλά κατάφερε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ στο 87' να πάρει το πολύτιμο τρίποντο (2-1).

Η συγκεκριμένη φάση ελέγχθηκε από το VAR, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Μία απόφαση οποία εξόργισε τους περισσότερους παίκτες της Ανζέ και ειδικά τον Ρομέν Τομάς. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά το φινάλε του αγώνα, ξεσπώντας κατά του VAR και του ρέφερι για την απόφαση να καταλογίσει το πέναλτι υπέρ τους Παριζιάνους.

«Είναι απίστευτο, αυτό που συνέβη. Το να χάνεις με 2-1 εδώ (στο Παρκ Ντε Πρενς) δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο, απλά δεν είναι δυνατόν. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν έχει νόημα αφού οι διαιτητές δεν θα αφιερώσουν χρόνο. Βαρέθηκα το VAR. Έχουμε ρίξει εκατομμύρια σε αυτό και δεν ξέρουμε καν πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Με ενοχλεί γιατί είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και αφοσιωμένος σε αυτό, προσέχω τι κάνω. Ο Ικάρντι κάνει φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού, με τραβάει από το χέρι, πέφτω και στη συνέχεια αξιοποιεί στο έπακρο τη θέση του για να κερδίσει το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος. Πριν πάει να δει την οθόνη του VAR του εξήγησα και μου είπε ότι ελέγχθηκε από τους ανθρώπους του VAR. Δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα