Μπαπέ: Βγάζει το δικό του κόμικ

Μπαπέ: Βγάζει το δικό του κόμικ

Newsroom
Μπαπέ: Βγάζει το δικό του κόμικ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου ένα κόμικ με πρωταγωνιστή τον εαυτό του και τίτλο «My name is Kylian».

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι φαν των κόμικ και αποφάσισε να βγάλει ένα δικό του με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Το τεύχος θα λέγεται «My name is Kylian» και θα είναι δημιουργία του γνωστού σκιτσογράφου «Φάρο». Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα εκδώσει ο ίδιος το project του βγάζοντας στην κυκλοφορία 300.000 αντίγραφα.

Το εξώφυλλο θα είναι μια σκιά του Μπαπέ, η οποία θα πανηγυρίζει με τον χαρακτηριστικό τρόπο του 22χρονου σταρ μπροστά σε ένα παιδί, το οποίο θα είναι ο Μπαπέ σε μικρή ηλικία. Η τιμή του κόμικ θα είναι στα 19,95 ευρώ.

Ο διεθνής Γάλλος με αυτή του την κίνηση σκοπεύει να «χτυπήσει» σε ένα νεανικό κοινό. Άλλωστε ο επιθετικός της Παρί είναι ένας από τους αγαπημένους αθλητές των παιδιών.

Μιλώντας για τον ρόλο του ως πρότυπο των παιδιών σε συνέντευξη του στο RMC, o Μπαπέ ανέφερε πως: «Ποτέ δεν έκανα πίσω. Με βοηθάει να πιέζω τον εαυτό μου. Ξέρω πως αν κάνω ένα λάθος θα σημαίνει πολλά περισσότερα, καθώς θα αποτελέσω κακό παράδειγμα για τα παιδιά. Όλοι κάνουν λάθη αλλά πρέπει να μην τα επαναλαμβάνουμε».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα