Σαμπαόλι: «Ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση για τα επεισόδια στη Νις»

Σαμπαόλι: «Ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση για τα επεισόδια στη Νις»

Κώστας Ευθυμιάδης
Σαμπαόλι: «Ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση για τα επεισόδια στη Νις»

bet365

Στα τραγικά γεγονότα στην αναμέτρηση με τη Νις στάθηκε ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπαόλι, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Ligue 1 να συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Νις με την Μαρσέιγ, εξακολουθούν να απασχολούν την κοινή γνώμη στη χώρα.

Στην συνέντευξη Τύπου του Χόρχε Σαμπαόλι, για την αναμέτρηση με την Σεντ Ετιέν το Σάββατο, ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν στη Νίκαια και τι έζησαν οι ποδοσφαιριστές του, που δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

«Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι είναι λάθος να επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή φοράει διαφορετική φανέλα, είναι διάκριση και δεν είναι αποδεκτό να το βλέπεις στο ποδόσφαιρο.

ην Κυριακή φοβηθήκαμε. Οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στους παίκτες μας και η ασφάλεια τους επέτρεψε να το κάνουν. Ορισμένα μέλη της διοίκησης της Νις και παίκτες όχι μόνο δεν έχουν καταδικάσει αυτές τις πράξεις, αλλά τις χειροκροτούν. Βγήκαμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε τους παίκτες μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα το έκανε. Ήμασταν μόνοι» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Σαμπαόλι, που έκανε έκκληση στους οπαδούς της Μαρσέιγ να μην προχωρήσουν σε αντίποινα όταν θα γίνει το ματς του δεύτερου γύρου.

«Πολλά παιδιά βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν θέλω να βλέπουν ένα τέτοιο θέαμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βγάζει πολύ πάθος αλλά δεν πρέπει να βγαίνει από τα όρια. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα