Νις - Μαρσέιγ: Στις 8 Σεπτεμβρίου θα καθοριστεί η τύχη του αγώνα και οι ποινές των δύο ομάδων

Κώστας Τόπας
Νις - Μαρσέιγ: Στις 8 Σεπτεμβρίου θα καθοριστεί η τύχη του αγώνα και οι ποινές των δύο ομάδων

bet365

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα καθοριστεί η τύχη του αγώνα και οι ποινές των δύο ομάδων, καθώς στην ακρόαση της Τετάρτης (25/08) αποφασίστηκε μόνο ότι η Νις θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της χωρίς φιλάθλους αλλά και ότι ο γυμναστής της Μαρσέιγ Πάμπλο Φερνάντες, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Το παιχνίδι μεταξύ Νις και Μαρσέιγ διακόπηκε οριστικά στο 75’, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, καθώς οπαδοί πετούσαν αντικείμενα στον Παγιέ την ώρα που αυτός πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ. Ένα από αυτά τον πέτυχε, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και να το στείλει πίσω στην κερκίδα, προκαλώντας την είσοδο δεκάδων οπαδών οι οποίοι επιτέθηκαν στους παίκτες των Μασσαλών.

Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στο ντέρμπι μίσους προκάλεσαν αντιδράσεις της αρμόδιας Λίγκας της Ligue 1, η οποία κάλεσε τις δύο ομάδες σε πειθαρχική διαδικασία ακρόασης την Τετάρτη (25/08).

Ωστόσο, έπειτα από τη συγκεκριμένη διαδικασία δεν προέκυψε κάτι νεότερο αναφορικά με την τύχη του αγώνα αλλά ούτε για τις προβλεπόμενες ποινές. Η Γαλλική Λίγκα θα καλέσει ξανά τις δύο ομάδες στις 8 Σεπτεμβρίου, τότε δηλαδή που η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργάνωσης, ανακοινώσει τις τιμωρίες.

Το μόνο που προέκυψε από την ακρόαση, είναι ότι η Νις θα κληθεί να δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, απέναντι στην Μπορντό, χωρίς την παρουσία φιλάθλων της. Για την Μαρσέιγ, ο γυμναστής της ομάδας Πάμπλο Φερνάντες, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα, καθώς φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια εντός αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Νις δεν πρόκειται να γλιτώσει από «βαριά καμπάνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα