Λεονάρντο: «Ο Μπαπέ θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά θα γίνει με τους δικούς μας όρους»

Λεονάρντο: «Ο Μπαπέ θέλει να φύγει από την Παρί, αλλά θα γίνει με τους δικούς μας όρους»

bet365

Επιβεβαίωση για τις τάσεις φυγής του Κιλιάν Μπαπέ από τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η πρόταση των 160 εκατ. ευρώ της Ρεάλ δεν πλησιάζει καν τις οικονομικές απαιτήσεις του κλαμπ.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται σίγουρα πια ο Κιλιάν Μπαπέ, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν την κρατάει διαρκώς... μπλοκαρισμένη. Μετά και το δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι Παριζιάνοι απέρριψαν την πρόταση των 160 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, μίλησε δημόσια κι επιβεβαίωσε την επιθυμία του 22χρονου σταρ να αποχωρήσει, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι η Παρί θα έχει τον τελευταίο λόγο και περιμένει πρόταση άνω των 180 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πουλήσει, το ποσό, δηλαδή, που είχε καταβάλει στη Μονακό για την απόκτησή του.

«Είπαμε όχι στην πρόταση. Αλλά δεν κρατάμε κανέναν πίσω. Αν θέλει κάποιος να φύγει και οι όροι μας τηρηθούν, θα δούμε. Αλλά εμείς δημιουργήσαμε μια ονειρική ομάδα αυτό το καλοκαίρι και δεν θα αφήσουμε κανέναν να την καταστρέψει. Η πρόταση είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις μας κι αυτά που αξίζει ο Κιλιάν. Χρωστάμε επίσης και μέρος των χρημάτων στη Μονακό και θεωρούμε ότι η προσφορά δεν είναι επαρκής».

«Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι σαν... στρατηγική. Σαν να προσπάθησαν να πάρουν αρνητική απάντηση από μας, για να του δείξουν ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν και μετά να περιμένουν για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις και να τον πάρουν ελεύθερο. Όμως, ο Μπαπέ πάντα έδινε την υπόσχεσή του ότι δεν θα έφευγε ως ελεύθερος. Η πρόταση είναι πολύ μακριά απ'αυτά που θέλουμε για τον παίκτη Ναι, είναι 160 εκατομμύρια ευρώ, είναι λιγότερα απ'όσα δώσαμε γι'αυτόν το 2017.

«Με τον Κιλιάν έχουμε μιλήσει πολύ, πάντα μας λέει το ίδιο πράγμα. Έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα ελεύθερος».

«Δεν ανοίξαμε ποτέ την πόρτα της εξόδου. ΠΟΤΕ. Ο κόσμος λέει ότι εγώ θέλω να τον πουλήσω αλλά όχι ο Νασέρ, και οι δυο μας όμως θέλουμε το ίδιο πράγμα. Επιθυμία μας είναι να τον ανανεώσουμε και να τον κρατήσουμε. Αλλά αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα γίνει με τους δικούς μας όρους, όχι μόνο για τον Κιλιάν, αλλά για όλους τους παίκτες»

«Δεν έχουμε πρόθεση να μιλήσουμε ξανά με τη Ρεάλ. Η προθεσμία λήγει στις 31 Αυγούστου τα μεσάνυχτα. Έτσι είναι το μεταγραφικό παζάρι, για μας είναι ξεκάθαρο, τον ανανεώουμε και τον διατηρούμε. Αλλά δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε για λιγότερα από τα χρήματα που τον αγοράσαμε από τη Μονακό».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα