Μαρσέιγ: «Θέλουμε να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Νις αλλά σε ουδέτερη έδρα»

Κώστας Τόπας
Μαρσέιγ: «Θέλουμε να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Νις αλλά σε ουδέτερη έδρα»

bet365

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Μαρσέιγ, Ζακ Καρντόζ, δήλωσε ότι ο σύλλογος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επαναληφθεί ο αγώνας με την Νις, αλλά σε ουδέτερη έδρα.

Ασχημη τροπή πήρε η αναμέτρηση μεταξύ της Νις και της Μαρσέιγ, καθώς στο 75' οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, χτύπησαν παίκτες (Πέρες, Γκεντουζί, Παγέτ) της Μαρσέιγ, άλλοι της Νις (Τοντιμπό, Κλάιφερτ) χτυπήθηκαν από τους σεκιούριτι της ομάδας της Μασσαλίας, με αποτέλεσμα το ματς να μην ολοκληρωθεί και η Νις να το πάρει στα χαρτιά με 3-0.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο γαλλικό τηλεοπτικό μέσο «BFM» ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Μαρσέιγ, Ζακ Κραντόζ, τόνισε ότι η ομάδα του είναι υπέρ στο ενδεχόμενο να επαναληφθεί ο αγώνας αλλά όχι στην έδρα της Νις. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο συμβάν ανάμεσα στον πρόεδρο της Μαρσέιγ Πάμπλο Λονγκόρια και τη σύζυγο του προέδρου της Νις, μετά την καταγγελία που υπήρξε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Λονγκόρια.

«Αν πρέπει να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι, σε ουδέτερη έδρα για παράδειγμα, από τη στιγμή που διάβασα ότι είναι ένα από τα σενάρια που προτάθηκαν, φυσικά η Μαρσέιγ είναι σύμφωνη με αυτό.

Εμείς, από την αρχή, τονίσαμε, μέσω του προέδρου ότι υπήρχαν μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς της Νις. Είναι απαράδεκτο, υπολογίσαμε ότι τα μπουκάλια ήταν τουλάχιστον πενήντα.

Στο 75ο λεπτό, οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες. Εκείνη τη στιγμή, η σύζυγος του προέδρου της Νις, έπιασε τον Πάμπλο Λονγκόρια από το χέρι.

Είναι τρελό, ο Πάμπλο είναι πολύ ευσεβής και κομψός άνθρωπος. Ποτέ δεν είπε κάποιον κακό λόγο για κανέναν. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Χοσέ Κόμπος, αναπληρωτή δήμαρχο της Νίκαιας και πρώην παίκτη της Νις, που ήταν εκεί και είναι μάρτυρας.

Τις πράξεις του όλοι θα τις κρίνουν ως "ήρεμες". Αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο. Σε καμια στιγμή ο Πάμπλο Λονγκόρια δεν εκτόξευσε ακατάλληλες λέξεις σε κανέναν».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα