Οργανωμένοι οπαδοί της Νις: «Καταδικάζουμε την εισβολή και τη ρίψη αντικειμένων»

Κώστας Τόπας
Οργανωμένοι οπαδοί της Νις: «Καταδικάζουμε την εισβολή και τη ρίψη αντικειμένων»

bet365

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νις με τοποθέτησή τους, καταδίκασαν τις πράξεις των φίλων της ομάδας στον αγώνα με την Μαρσέιγ.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Νις με την Μαρσέιγ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και κατοχυρώθηκε με 3-0 στα χαρτιά υπέρ της Νις. Στο 75ο λεπτό του αγώνα οπαδοί της Νις άρχιζαν να πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στον Ντμίτρι Παγιέ, την ώρα που ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πήγαινε για να εκτελέσει κόρνερ. Εκείνος αντέδρασε πετώντας πίσω ένα από τα μπουκάλια προς την εξέδρα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν να χτυπάνε παίκτες.

Οι «Populaire Sud», οργανωμένοι οπαδοί της Νις, πήραν θέση σχετικά με τα όσα συνέβησαν εκείνη την βραδιά καταδίκασαν τόσο τη ρίψη αντικειμένων όσο και την εισβολή στον αγωνιστικό που επέφερε και τη διακοπή του αγώνα. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους τόνισε πως όποιος βλάψει ξανά την ομάδα τους στο μέλλον, θα αποβάλλεται από τα γήπεδα.

«Μετά τα γεγονότα του Νις-Μαρσέιγ, το «Populaire Sud» θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Καταδικάζουμε έντονα τη ρίψη αντικειμένων, καθώς και την εισβολή στο γήπεδο. Στο μέλλον, κάθε μέλος του γκρουπ, του οποίου η συμπεριφορά θα μπορούσε να βλάψει το γκρουπ και την ομάδα, θα τίθεται εκτός. Μετά από συζητήσεις με τον σύλλογο, η εγκατάσταση ενός προστατευτικού διχτυού, αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά. Όπως είχαμε πει εξαρχής, δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα