Μαρσέιγ - Μπορντό 2-2: «Γκέλα» για τους Μαρσεγιέζους, σοκ με Καλού (vid)

Μαρσέιγ - Μπορντό 2-2: «Γκέλα» για τους Μαρσεγιέζους, σοκ με Καλού (vid)

bet365

Με το ματς να σημαδεύεται από την κατάρρευση του Σαμουέλ Καλού που συνήλθε αμέσως κι έγινε αλλαγή, η Μαρσέιγ έχασε δικό της τρίποντο εντός έδρας κόντρα στη Μπορντό (2-2) και υπέστη την πρώτη της «γκέλα» στη σεζόν.

Έχασε βαθμούς από τη 2η αγωνιστική η Μαρσέιγ του Χόρχε Σαμπάολι, μένοντας στο 2-2 κόντρα στη Μπορντό, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη σοκαριστική κατάρρευση του Σάμουελ Καλού.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ λιποθύμησε στο 5ο λεπτό, ευτυχώς ανέκτησε άμεσα τις αισθήσεις του, επανήλθε, μάλιστα, στο ματς αλλά για λίγο, μέχρι να γίνει αλλαγή στο 15' από τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς κι αναμένεται να εξακριβωθεί τι οδήγησε στη λιποθυμία του. Να σημειωθεί ότι είχε υποστεί αντίστοιχο επεισόδιο το 2019 στην προπόνηση της εθνικής Νιγηρίας.

Στο αγωνιστικό μέρος, Ουντέρ και Παγιέτ ήταν οι σκόρερ των Μαρσεγιέζων όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στη Μονπελιέ (34', 41'), έβαλαν μπροστά με 2-0 την ομάδα τους πριν από το ημίχρονο, αλλά οι Γιρονδίνοι επέστρεψαν με Πεμπελέ και Ουντέν στο 51' και το 57' αντίστοιχα και έσωσαν τον βαθμό. Ακυρωθέν γκολ του Ρονζιέ για το 3-2 στο 83', με 10 παίκτες στο φινάλε οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μπαλέρντι με κόκκινη κάρτα.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας:

  • Κλερμόν - Τρουά 2-0
  • Μπρεστ - Ρεν 1-1
  • Ναντ - Μετς 2-0
  • Ρεμς - Μονπελιέ 3-3
  • Λανς - Σεντ-Ετιέν 2-2
  • Ανζέ - Λυών 3-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα