Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο 4-2: Με την αύρα του Μέσι και τις ασίστ του Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο 4-2: Με την αύρα του Μέσι και τις ασίστ του Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο 4-2: Με την αύρα του Μέσι και τις ασίστ του Μπαπέ

bet365

O Μέσι αποθεώθηκε από τους Παριζιάνους, όμως ο Μπαπέ ήταν αυτός που έκανε τα πάντα στο γήπεδο και βοήθησε την Παρί να φτάσει στο 4-2 κόντρα στο Στρασβούργο.

Με την αύρα του Λιονέλ Μέσι στο Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-2 του Στρασβούργου εντός έδρας και πέτυχε το δυο στα δυο στη φετινή Ligue 1. Μπορεί ο Αργεντίνος σταρ να ήταν στις εξέδρες μαζί με τον Νεϊμάρ, τον Ράμος και τον Ντοναρούμα, αλλά ο Μπαπέ ήταν αυτός που έκανε όλη τη δουλειά. Ο Μπαπέ μπορεί να αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας, όμως ήταν ο ηγέτης για το δεύτερο τρίποντο. Οι Παριζιάνοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν από ωραία σέντρα του Ντιαλό, ο Ικάρντι με εντυπωσιακή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Παρί είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε και στο 12ο λεπτό πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Χακίμι δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. O Μπαπέ ήταν ο κινητήριος μοχλός και στο 25' από προσπάθειά του ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Γάλλος σταρ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Αζόρκ άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Δυο λεπτά αργότερα η Παρί πέτυχε και τρίτο γκολ. Τρομερή ενέργεια του Μπαπέ, ωραία προβολή του Ντράξλερ και 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η ο Μπαπέ έχασε τετ α τετ και το Στρασβούργο βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει. Στο 53΄ο Γκαμεϊρό πέτυχε το 3-1 και στο 65' ο Αζόρκ... άγχωσε την Παρί, μιας και μείωσε σε 3-2. Ωστόσο, στο 82' η αποβολή του Ντζίκου δεν άφησε την φιλοξενούμενη να ελπίζει. Ο Μπαπέ το πήρε πάνω του και στο 86΄ έδωσε ασίστ πάρε - βάλε στον Σαράμπια για το 4-2!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα