Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε»

Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Ο Μέσι είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και για τις πιθανότητες που υπάρχουν να ενταχθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν και επιβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας για τον 34χρονο Αργεντινό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ήττα της στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Λιλ (1-0), θέλει να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρα την Τρουά (07/08, 22:00).

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα που καλείται να δώσει η ομάδα του για τη νέα σεζόν, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Λιονέλ Μέσι και την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο 49χρονος Αργεντινός τεχνικός των Παριζιάνων, αφού πρώτα δήλωσε ενήμερος για τις εξελίξεις στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον 34χρονο Αργεντινό και τόνισε ότι είναι μία από τις πιθανότητες που εξετάζει η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Γνωρίζουμε τι συνέβη χθες (05/08) με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς πρωταθλήματος με την Τρουά. Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο δουλεύουν για την ενίσχυση του ρόστερ. Aν έρθει ο Μέσι στην ομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Μπαπέ. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Μέσι στο τηλέφωνο πάντως. Βλέπουμε και αναλύουμε όλες τις πιθανότητες στην αγορά και ο Μέσι είναι μία από αυτές. Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θα την επικοινωνήσουμε σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η Παρί φέρεται πως είναι το φαβορί για την υπογραφή του 34χρονου επιθετικού μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ και ο Νεϊμάρ από την πλευρά του κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να πείσει τον πολύ καλό του φίλο να ενταχθεί στην ομάδα του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα