Μαρσέιγ: Με εντυπωσιακό βίντεο animation ανακοίνωσε τον Πάου Λόπεθ (vid)

Κώστας Τόπας
Μαρσέιγ: Με εντυπωσιακό βίντεο animation ανακοίνωσε τον Πάου Λόπεθ (vid)

bet365

Η Μαρσέιγ με ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο βίντεο παρουσίασε την απόκτηση του Πάου Λόπεθ, από την Ρόμα, με την μορφή δανεισμού.

Κάτοικος Μασσαλίας θα είναι από τη νέα σεζόν ο Ισπανός Πάου Λόπεθ. Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα από την Ρόμα, με τη μορφή δανεισμού.

Βέβαια, στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει και η οψιόν αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που ο Πάου Λόπεθ, πραγματοποιήσει τουλάχιστον 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την γαλλική ομάδα.

Η Μαρσέιγ πάντως φρόντισε να πρωτοπορήσει στα social media, ανακοινώνοντας την ένταξη του Πάου Λόπεθ με ένα εντυπωσιακό βίντεο animation.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

LIGUE 1 NEWS FEED