«Η Παρί παραιτήθηκε οριστικά από την απόκτηση του Μέσι»

Κώστας Τόπας
«Η Παρί παραιτήθηκε οριστικά από την απόκτηση του Μέσι»

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, βλέποντας πως επιθυμία του Αργεντινού αστέρα είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει ακόμα να «δέσει» τον Αργεντινό αστέρα στο «Καμπ Νόου», εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον σύλλογο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε τις εξελίξεις και προσπάθησε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι, να αφήσει οριστικά τους «μπλαουγκράνα» και να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό της. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Le Parisien», οι Παριζιάνοι πριν από μερικές εβδομάδες έκαναν μία τελευταία προσπάθεια, καταθέτοντας πρόταση στον «Λίο», προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Από την πλευρά του πάντως ο 34χρονος άσος, δεν έδωσε κάποια απάντηση, καθώς βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Παρί, όπως τονίζει το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, να παραιτηθεί από το κυνήγι του Μέσι, τουλάχιστον για τη δεδομένη στιγμή.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα