«Ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

Κώστας Τόπας
«Ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν»

bet365

Την αποχώρησή του από το κλαμπ φαίνεται πως ζήτησε από τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ναι μεν έχει σε πρώτο πλάνο την ανανέωση του Κιλιάν Μπαπέ αλλά φαίνεται πως η υπόθεση έχει πολλά «αγκάθια».

Η Ρεάλ καραδοκεί, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Νάσερ Αλ Κελαϊφί ξεκαθαρίζει πως ο Γάλλος σταρ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι και ο παίκτης φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα από την Παρί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC, Ντάνιελ Ριόλο, ο Μπαπέ έπειτα από συζητήσεις που είχε με την διοίκηση, τους ενημέρωσε πως επιθυμία του είναι να τον αφήσουν να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι δεν έχει πειστεί από το πλάνο που του έχει παρουσιάσει ο Λεονάρντο για το μέλλον.

Γι' αυτό και θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα. Αν βέβαια, η διοίκηση δεν του ανοίξει τώρα την πόρτα, τότε ο Μπαπέ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές στην εύρεση μιας ομάδας, η οποία θα μπορεί να αντέξει οικονομικά μια τόσο μεγάλη συμφωνία με τον νεαρό Γάλλο αστέρα. Μένει να δούμε τις όποιες εξελίξεις προκύψουν γύρω από αυτό το θέμα...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα