«Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Πέλκα η Λυών, στα 15 εκατ. ευρώ όρισε την τιμή του η Φενέρ»

Κώστας Τόπας
«Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Πέλκα η Λυών, στα 15 εκατ. ευρώ όρισε την τιμή του η Φενέρ»

bet365

Η Λυών φαίνεται ότι εγκαταλείπει την υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα, λόγω της υψηλής τιμής που όρισε η Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του.

Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λυών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα, για την απόκτηση του άλλοτε επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι «Λιονέ» επιχείρησαν με δύο προτάσεις να πείσουν τα κίτρινα καναρίνια» να πουν το πολυπόθητο «ναι» και ο Δημήτρης Πέλκας να μετακομίσει στη Γαλλία για λογαριασμό τους.

Ωστόσο σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η τουρκική ομάδα όχι μόνο δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις προτάσεις της Λυών αλλά φέρεται να ανέβασε την τιμή του 27χρονου μεσοεπιθετικού στα 15 εκατομμύρια ευρώ, μετά και το ενδιαφέρον της Νάπολι.

Η Λυών από την πλευρά της, δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτό το ποσό και έτσι προς το παρόν τουλάχιστον απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα