AS: «Επαφές Παρί με Κριστιάνο, δεν τον υπολογίζει ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους»

AS: «Επαφές Παρί με Κριστιάνο, δεν τον υπολογίζει ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να μην υπολογίζεται από τον Μαξ Αλέγκρι στη Γιουβέντους και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την «AS».

Σε τροχιά… Κριστιάνο Ρονάλντο κινείται η Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι διοικούντες το κλαμπ έχουν ανοίξει ήδη επαφές με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, το μέλλον του οποίου στη Γιουβέντους μόνο βέβαιο δεν είναι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Γηραιά Κυρία μετά από τρία χρόνια και δεν θα συναντήσει αντίσταση, αφού ο νέος τεχνικός της, Μαξ Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως αναφέρει η «AS», το περιβάλλον του CR7 έχει μπει σε συζητήσεις με τους Παριζιάνους, οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν ως αντάλλαγμα στη Γιουβέντους τον Μάουρο Ικάρντι, για να μην πληρώσουν το ποσό των 20-30 εκατ. ευρώ που απαιτείται περίπου για τη μεταγραφή του.

Από τη δική του μεριά, ο Κριστιάνο ψάχνει σίγουρα μια νέα πρόκληση, καθώς φέτος σε ατομικό επίπεδο κέρδισε και το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Serie A που του έλειπε, αλλά για 3η συνεχή χρονιά έμεινε αρκετά μακριά από τον στόχο του Champions League.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αλέγκρι, μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη η πρόθεσή του, αφού ο ίδιος φερόταν να έχει παροτρύνει τον Αντρέα Ανιέλι το καλοκαίρι του 2019 να ξεφορτωθεί τον Πορτογάλο όσο είναι... καιρός.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα