Η Ατλέτικο απέρριψε πρόταση 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για Φέλιξ

Κώστας Τόπας
Η Ατλέτικο απέρριψε πρόταση 136 εκατ. ευρώ της Γιουνάιτεντ για Φέλιξ

bet365

Πρόταση ύψους 136 εκατομμυρίων ευρώ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Ζοάο Φέλιξ, φαίνεται πως απέρριψε η Ατλέτικο σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

bwin - Ώρα τελικού με μοναδική προσφορά* στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο Μαδρίτης έσπασε τα (δικά της) κοντέρ, καταβάλλοντας 127 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα για να κάνει δικό της το νέο αστεράκι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, τον 19χρονο τότε Ζοάο Φέλιξ.

Σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας στο «Μετροπολιτάνο» ο Πορτογάλος άσος έχει καταγράψει 76 συμμετοχές, έχοντας 19 γκολ και 9 ασίστ. Πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την περίπτωσή του.

Ωστόσο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θέλει να χάσει τον Πορτογάλο επιθετικό από το ρόστερ του, μιας και τον θεωρεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα κι έτσι η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί.

Νέα δημοσιεύματα, αυτή την φορά από την Αγγλία, αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρακολουθεί τον Φέλιξ, κατέβαλε πρόταση 136 εκατ. ευρώ για να πείσει την Ατλέτικο να τον κάνει δικό της. Από την πλευρά τους όμως οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου απέρριψαν την προσφορά των «κόκκινων διαβόλων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζοάο Φέλιξ, έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο έως το καλοκαίρι το 2026 και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα