Ζιντάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική η απόφασή του να αποχωρήσει

Ζιντάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική η απόφασή του να αποχωρήσει

Gazzetta team
Ζιντάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική η απόφασή του να αποχωρήσει

bet365

Όπως αναφέρει το Sky Sports και ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ζινεντίν Ζιντάν εμμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα άμεσα.

Μέχρι να τελειώσει η σεζόν ο ίδιος έσπευδε κάθε φορά να διαψεύσει τα διάφορα σενάρια. Το ίδιο είχε κάνει και πρόσφατα, όταν τα ισπανικά ΜΜΕ έγραφαν πως έχει ήδη ανακοινώσει την απόφασή του στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, η σεζόν έχει τελειώσει και φαίνεται πως τίποτα δεν κρατά πια τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Βασίλισσα.

Σύμφωνα με το Sky Sports και τον έγκυρο ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος τεχνικός αποχωρεί από τους Μερένγκες για δεύτερη φορά, μετά από δυόμιση χρόνια στο δεύτερο πέρασμά του, κατά το οποίο τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2019/20.

Εδώ και καιρό, το όνομά του συνδέεται με μία ακόμη πρώην ομάδα του, τη Γιουβέντους, ώστε να διαδεχθεί τον «φευγάτο» Αντρέα Πίρλο από τη νέα σεζόν.

Πλέον, μπαίνει σε εφαρμογή και η υπόθεση αντικατάστασής του στη Βασίλισσα, με τους Ραούλ, Μαξ Αλέγκρι και Γιόακιμ Λεβ να είναι τα φαβορί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα