Την ώρα που όλοι πανηγύριζαν το γκολ του Σουάρες ο Σιμεόνε έδινε οδηγίες (vid)

Την ώρα που όλοι πανηγύριζαν το γκολ του Σουάρες ο Σιμεόνε έδινε οδηγίες (vid)

Κώστας Τόπας
Την ώρα που όλοι πανηγύριζαν το γκολ του Σουάρες ο Σιμεόνε έδινε οδηγίες (vid)

bet365

Μετά το γκολ του Λουίς Σουάρες, έπεσαν όλοι πάνω στον Ουρουγουανό επιθετικό για να πανηγυρίσουν. Οχι όμως ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος προσπαθούσε, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με την Οσασούνα, να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους.

Η Ατλέτικο μπορεί να τα βρήκε σκούρα, όμως στο τέλος χάρη στον Λουίς Σουάρες, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Οσασούνα με 2-1. Ενα τρίποντο που φέρνει όλο και πιο κοντά τους «ροχιμπλάνκος» στην κατάκτηση του φετινού τροπαίου , καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Βαγιαδολίδ (22/05, 19:00) θα στεφθεί κι επίσημα πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Το ματς με την Οσασούνα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε το έζησε, γι' ακόμη μία φορά έντονα. Ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε ο Σουάρες στο 88'.

Εκείνη τη στιγμή όλοι έπεσαν πάνω στον Ουρουγουανό φορ για να πανηγυρίσουν, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός, φώναζε στον Κοντογκμπιά για να περάσει ως αλλαγή στο ματς και παράλληλα προσπαθούσε να δώσει οδηγίες και στους υπόλοιπους παίκτες του, προκειμένου να τους κρατήσει συγκεντρωμένους και να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα