Ντεπάι – Μπαρτσελόνα: «Θέμα χρόνου το deal», αναφέρει η «Equipe»

Ντεπάι – Μπαρτσελόνα: «Θέμα χρόνου το deal», αναφέρει η «Equipe»

bet365

Ο Μέμφις Ντεπάι φέρεται να έχει επιλέξει τη Μπαρτσελόνα ως τον νέο σταθμό της καριέρας του και όπως αναφέρει η «Equipe», το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Το βάρος της Μπαρτσελόνα στο ερχόμενο μεταγραφικό παζάρι θα πέσει σε κινήσεις ελάχιστου ή και μηδενικού κόστους, κατά βάση για παίκτες από την αγορά των ελεύθερων. Και μία από αυτές τις περιπτώσεις που απασχολεί καιρό τους Καταλανούς, ο Μέμφις Ντεπάι, φέρεται να απέχει ελάχιστα από το να ντυθεί στα Μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με την «Equipe», ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αποχωρεί από τη Λυών στο τέλος της σεζόν, έχει προκρίνει τη Μπαρτσελόνα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ανάμεσα σε προτάσεις από Γιουβέντους, Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση σπιτιού στη Βαρκελώνη.

Όσο εκείνος αναμένεται, λοιπόν, να συμμετέχει στο Euro με την εθνική Ολλανδίας, οι εκπρόσωποί του ολοκληρώνουν παράλληλα τις τελικές διευθετήσεις με τη Μπάρτσα για το συμβόλαιο του 27χρονου κι όπως όλα δείχνουν το deal θα οριστικοποιηθεί αρκετά σύντομα.

Το γεγονός, βέβαια, της μεταγραφής του Ντεπάι δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση αυτή του Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντίνος φέρεται να έχει «κλείσει» ήδη στους Μπλαουγκράνα, επίσης ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και μαζί με τον Ντεπάι θα αποτελέσουν το διπλό «χτύπημα» για τη γραμμή κρούσης της Μπάρτσα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα