Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα 2-1: Η τρέλα του “Pistolero” της δίνει τον τίτλο (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα 2-1: Η τρέλα του “Pistolero” της δίνει τον τίτλο (vid)

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που πήγε να αυτοκτονήσει, ισοφάρισε στο 82' και στο 88' με τον Λουίς Σουάρες, έκανε την ανατροπή 2-1 κόντρα στην Οσασούνα και στο +2, αν νικήσει τη Βαγιαδολίδ κατακτά τη La Liga.

Είχε γίνει το κακό. Η Οσασούνα είχε βάλει γκολ. Ηταν το χειρότερο σενάριο. Το ρολόι έδειχνε το 82' και η Ατλέτικο στο “Wanda Metropolitano” κυνηγούσε το σκορ. Και δεν της έφτανε ούτε η ισοπαλία, καθώς η Ρεάλ νικούσε κι εκείνη τη στιγμή την καβαλούσε, για να πάει εκείνη μόνη 1η. Τότε όμως ήρθε το πρώτο χτύπημα. Ούτε η ισοπαλία έκανε ωστόσο, στους Ροχιμπλάνκος, που ήθελαν μόνο νίκη. Και την πήραν. Ο Λουίς Σουάρες έβγαλε τα πιστόλια του για 20ή φορά στη φετινή σεζόν και γύρισε 2-1 το ματς, κρατώντας την ομάδα του στο +2 από τη συμπολίτισσα. Πλέον, εάν νικήσει την τελευταία αγωνιστική στη Βαγιαδολίδ, κατακτά και τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι πραγματικά πίεσαν λυσσασμένα σε όλο το παιχνίδι. Στο 17' ο Σουάρες είχε δοκάρι, ενώ ακυρώθηκαν δύο γκολ τους σωστά ως οφσάιντ. Οι ευκαιρίες και το σφυροκόπημα ήταν συνεχή, αλλά στο 75' ο Ομπλάκ δεν μπόρεσε να σώσει την κεφαλιά του Μπούντιμιρ. Η Ατλέτικο βίωνε την απόλυτη αυτοκτονία. Ο Τσόλο Σιμεόνε έκανε αλλαγές. Ο Ζοάο Φέλιξ που είχε μπει, πέρασε την ασίστ και ο Λόντι αποδείχτηκε “χρυσή” αλλαγή, ισοφαρίζοντας με διαγώνια βολίδα στο 82'.

Τώρα έπρεπε όλοι να βγουν μπροστά και ό,τι γίνει. Και συνέβη. Ο Καράσκο είχε την ψυχραιμία να γυρίσει παράλληλα στον Σουάρες κι εκείνος ήταν σίγουρο ότι δεν θα το χάριζε. Τώρα βέβαια η Βαγιαδολίδ δεν θα είναι εύκολο έργο, μιας και υποβιβάζεται σίγουρα εάν δεν νικήσει. Ωστόσο, οι Ροχιμπολάνκος έχουν στα δικά τους χέρια τη La Liga, αν και μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα την κατακτήσουν. Μόνο με τη Ρεάλ τη διεκδικούν, μιας και η Μπαρτσελόνα τέθηκε και μαθηματικά εκτός....


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Σάβιτς, Ερμόσο (66' Λόντι), Τρίπιερ, Γιορέντε (80' Ερέρα), Κόκε, Σαούλ (66' Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (80' Ντεμπελέ), Καράσκο, Λουίς Σουάρες (90' Κοντογκμπιά)

Οσασούνα (Χακόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Σέρχιο Γκαρθία, Ουνάι Γκαρθία, Ραμάλιο, Κρουθ, Μονκαγιόλα, Μπράσαντς (90' Τσίμι Αβιλα), Γιόνι (65' Τόρες), Μπάρχα (77' Τόρο), Μπούντιμιρ (77' Γκαγιέγο).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα