La Liga: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, «στοπ» σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο

La Liga: Επιστρέφουν οι φίλαθλοι σε Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, «στοπ» σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο

bet365

Μετά από ανακοίνωση του Ισπανού Υπουργού Αθλητισμού, ως και 5.000 φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα για Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε και Έλτσε, κάτι που δεν θα ισχύσει για τις διεκδικήτριες του τίτλου, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ομάδες της La Liga προετοίμαζαν το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες για να υποδεχθούν ξανά οπαδούς στο φινάλε της σεζόν. Ωστόσο, λίγες είναι αυτές που θα το πραγματοποιήσουν. Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ισπανίας, Χοσέ Μανουέλ Ροντρίγκεθ Ουρίμπες, η κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» για άνοιγμα των γηπέδων με ανώτατο όριο τους 5.000 φιλάθλους, αλλά μόνο στις περιοχές της «Ζώνης 1», που δηλαδή μετρούν τα λιγότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα.

Αυτές προς το παρόν είναι η μόνο η αυτόνομη κοινότητα της Βαλένθια, στην οποία εδρεύουν οι Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Λεβάντε και Έλτσε από την 1η κατηγορία και οι Βαλεαρίδες Νήσοι.

Έτσι, το σενάριο για επιστροφή των οπαδών και στις διεκδικήτριες του τίτλου, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης ματαιώνεται οριστικά, παρά τις εγγυήσεις που είχαν προσφέρει από την πλευρά τους οι Μπλαουγκράνα για να φιλοξενήσουν 8.000 φιλάθλους.

Αναλυτικά τα ματς που θα διεξαχθούν με κόσμο ως το τέλος της σεζόν:

37η αγωνιστική:

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη

Βαλένθια – Εϊμπάρ

38η αγωνιστική:

Λεβάντε – Κάντιθ

Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα