Ζιντάν: «Είμαι θυμωμένος με τη διαιτησία, να μου εξηγήσουν τους κανόνες για το χέρι»

Ζιντάν: «Είμαι θυμωμένος με τη διαιτησία, να μου εξηγήσουν τους κανόνες για το χέρι»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από το γεγονός ότι στο ματς με τη Σεβίλλη, οι διαιτητές έδωσαν πέναλτι μόνο για τους Σεβιγιάνους κι όχι για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αντίστοιχη φάση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε πίσω στο κυνήγι του πρωταθλήματος, μετά το 2-2 με τη Σεβίλλη. Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Ατλέτικο είναι στο +2 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και κρατάει την τύχη στα χέρια της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο 78' η Ρεάλ φεύγει στην κόντρα και ο Μπενζεμά ανατρέπεται στην περιοχή από τον Μπόνο. Καθαρό πέναλτι.

Ο διαιτητής Μαρτίνεθ Μουνουέρα, όμως, ενημερώνεται από το VAR ότι, στο κόρνερ, η μπάλα έχει βρει στο χέρι του Έντερ Μιλιτάο, έστω και αν είναι με την πλάτη στην μπάλα και πρώτα βρήκε στον ώμο του Βραζιλιάνου. Το πέναλτι υπέρ της Ρεάλ... μεταμορφώθηκε σε πέναλτι υπέρ της Σεβίλλης, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ράκιτιτς.

Εκτός από τον Ασένσιο, ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στη διαιτησία σχολιάζοντας στη Movistar:

«Είμαι πολύ θυμωμένος. Μίλησα στο διαιτητή, ψάχνοντας για μια εξήγηση. Είναι πολύπλοκο επειδή αξίζαμε πολλά περισσότερα από την ισοπαλία, αλλά έτσι είναι η κατάσταση».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε στη διαιτησία τονίζοντας: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' όσα έκανε ο διαιτητής. Αν υπάρχει χέρι του Μιλιτάο, υπάρχει χέρι και από τη Σεβίλλη. Δεν με έπεισε ό,τι μου είπε. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία αλλά σήμερα είμαι θυμωμένος. Μη με ρωτάτε κάτι άλλο γι' αυτό το θέμα, ήδη είπα τί σκέφτομαι. Πρέπει να μου εξηγήσουν τους κανόνες για το χέρι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Μέχρι το θάνατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα