Βιγιαρεάλ - Θέλτα 2-4: Ανώμαλη προσγείωση για το «κίτρινο υποβρύχιο»

Βιγιαρεάλ - Θέλτα 2-4: Ανώμαλη προσγείωση για το «κίτρινο υποβρύχιο»

bet365

Η Βιγιαρεάλ των πολλών αλλαγών, έμεινε στους πανηγυρισμούς στην πρόκριση στον τελικό του Europa League και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (2-4) από τη Θέλτα, η οποία ελπίζει για Ευρώπη.

Την Πέμπτη άντεξε στο Λονδίνο (0-0) κόντρα στην Άρσεναλ και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League. Η Βιγιαρεάλ έμεινε στους πανηγυρισμούς για τον ιστορικό ευρωπαϊκό της τελικό, ενώ ο Ουνάι Έμερι έκανε και πολλές αλλαγές. Έτσι το «κίτρινο υποβρύχιο» γνώρισε την εντός έδρας βαριά ήττα (2-4) από τη Θέλτα για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Ο Σάντι Μίνα άνοιξε το σκορ για τους Γαλιθιάνους στο 19ο λεπτό, αλλά ο Μόι Γκόμεθ ισοφάρισε στο 25ο σε 1-1. Έπειτα ακολούθησε καταιγίδα από την ομάδα του Βίγκο. Δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (Μίνα στο 34' και Μπράις Μέντεθ στο 45+3') οδήγησαν στο 1-3, ενώ ο Σολάρι στο 57' έκανε το 1-4. Ο Ζεράρ Μορένο με ακόμη μία εκτέλεση πέναλτι στο ματς - στο 87ο λεπτό - διαμόρφωσε το τελικό 2-4!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο, Πένια, Αλμπιόλ, Μόρι, Εστουπινιάν (46' Αλμπέρτο Μορένο), Τριγκέρος, Καπού (54' Κοκλέν), Παρέχο (66' Ράμπα), Πίνο, Νίνιο (66' Αλκάθερ), Γκόμεθ (54' Ζεράρ Μορένο).

ΘΕΛΤΑ (Εδουάρδο Κοουδέτ): Βιγιάρ, Μάγιο (68' Αϊντού), Αραούχο, Ντομίνγκεθ, Καρικόλ, Μπελτράν, Σολάρι (68' Βάθκεθ), Σουάρεθ, Νολίτο (78' Χόλσγκροουβ), Μέντεθ, Μίνα (78' Φερέιρα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα