Νέος τραυματισμός για τον Ράμος και φόβοι ότι χάνει τη σεζόν (pic)

Νέος τραυματισμός για τον Ράμος και φόβοι ότι χάνει τη σεζόν (pic)

Νέος τραυματισμός για τον Ράμος και φόβοι ότι χάνει τη σεζόν (pic)

bet365

Απίστευτη ατυχία για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα χρειαστεί να μείνει ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά τον νέο τραυματισμό που υπέστη.

Το 2021 θα είναι ένα έτος το οποίο θα ήθελε γρήγορα να ξεχάσει γρήγορα ο Σέρχιο Ράμος. Στις αρχές του Απρίλη, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ ο τραυματισμός του στην γάμπα τον άφησε εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνολικά φέτος, έχει καταγράψει μόλις 21 συμμετοχές, για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Παρ' όλα αυτά ο Ισπανός στόπερ δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε στα γήπεδα, για τη ρεβάνς με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ωστόσο, το γεγονός ότι του έλειπε αγωνιστικός ρυθμός κόστισε στην ομάδα αλλά και στον ίδιο, καθώς οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν πως ο Ράμος αποκόμισε νέο σοβαρό πρόβλημα, καθώς υπέστη τενοντίτιδα στο αριστερό πόδι και είναι νοκ άουτ επ’ αόριστον.

Το μέγεθος του τραυματισμού του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα, καθώς τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Πάντως υπάρχουν φόβοι, ότι το ματς με την Τσέλσι, την περασμένη εβδομάδα, ίσως να ήταν και το τελευταίο του Ράμος για φέτος καθώς δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά για φέτος και ενδεχομένως και το τελευταίο του με τη φανέλα της Ρεάλ, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα