Μέσι - Μπαρτσελόνα: Πιο κοντά σε νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με το TV3

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Πιο κοντά σε νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με το TV3

Μέσι - Μπαρτσελόνα: Πιο κοντά σε νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με το TV3

bet365

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στο «Καμπ Νόου» και τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τον καταλανικό σταθμό «TV3», μετά από θετικό κύκλο επαφών του πατέρα του, Χόρχε με τον Τζουάν Λαπόρτα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες του πιθανού συμβολαίου.
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ήδη καταθέσει πρόταση για 2+1 χρόνια προς την πλευρά του, αλλά ο Λιονέλ Μέσι δείχνει να πλησιάζει στην υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καταλανικού τηλεοπτικού σταθμού «TV3», ο πατέρας και μάνατζερ του Λίο, Χόρχε Μέσι, βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Τζουάν Λαπόρτα την περασμένη εβδομάδα, οι οποίες και κύλησαν σε πολύ θετικό κλίμα, με αντικείμενο φυσικά την παραμονή του αστέρα των Μπλαουγκράνα, αλλά και τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου.

«ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ MLS»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά του Μέσι προτίθεται να δεχθεί μείωση μισθού για να διευκολύνει οικονομικά τον σύλλογο, αρκεί το συμβόλαιο να έχει μεγάλη χρονική διάρκεια και μακροπρόθεσμο πλάνο. Συγκεκριμένα, ο Μέσι σκοπεύει να παίξει άλλα δύο χρόνια στο «Καμπ Νόου» και στη συνέχεια να μετακομίσει στο MLS για να τελειώσει την καριέρα του, λειτουργώντας παράλληλα ως πρεσβευτής του κλαμπ στις Η.Π.Α!

Ένα ενδεχόμενο που ταιριάζει με τις δηλώσεις που είχε κάνει προ ολίγων μηνών στη συνέντευξή του στο «La Sexta» και τον Ζόρντι Έβολε:

«Πάντα με ενθουσίαζε να ζήσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, να ζήσω αυτή την εμπειρία. Σήμερα είμαι επικεντρωμένος σε αυτούς τους έξι μήνες, ννα παλέψω γι' αυτό που μένει και δεν σκέφτομαι πώς θα τελειώσει η σεζόν γιατί δεν θα ήταν καλό να πω τι θα κάνω. Αλλά δεν το ξέρω ούτως ή άλλως»

Φιλοδοξία του, λοιπόν, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι να εξασφαλίσει και κάποιον ρόλο εντός συλλόγου μετά την απόσυρση, μία προοπτική που μπορεί να εκφραστεί με ένα deal όπως το 10ετές που είχε υπογράψει ο θρύλος του μπασκετικού τμήματος, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, το 2017.

Το βέβαιο είναι ότι η δεδομένη χρονική στιγμή είναι αρκετά απαιτητική για τους Μπλαουγκράνα, οι οποίοι βρίσκονται σε διαδικασία οικονομικού ελέγχου μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης, όπερ και σημαίνει ότι οποιαδήποτε επίσημη προσφορά προς τον Μέσι θα πρέπει να περιμένει. Άλλωστε, κι ο ίδιος ο Αργεντινός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει επίσης και για τα πλάνα του μετά την απόσυρση:

«Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν αποσυρθώ, αλλά σίγουρα κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο, αν και δεν με βλέπω ως προπονητή. Ίσως αθλητικός διευθυντής, προσπαθώντας να φέρω τους καλύτερους παίκτες σε όποιον σύλλογο βρίσκομαι»

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα