Οι οπαδοί της Βαγιεκάνο απολύμαναν το «Βαγιέκας» μετά την επίσκεψη ακροδεξιών πολιτικών (pic)

Gazzetta team
Οι οπαδοί της Βαγιεκάνο απολύμαναν το «Βαγιέκας» μετά την επίσκεψη ακροδεξιών πολιτικών (pic)

bet365

Μέλη του ακροδεξιού κόμματος της Ισπανίας παρακολούθησαν αγώνα της Βαγιεκάνο και οι αριστεροί οπαδοί της ως αντίδραση, έβαλαν στολές και πέρασαν απολυμαντικά το «Βαγιέκας».
Το ότι οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο και γενικά όλο το σύστημα του συλλόγου βασίζεται στην Αριστερή ιδεολογία και έχει ως βάση τη βοήθεια και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, είναι γνωστό παγκοσμίως. Όπως και το ότι είναι αντίθετα σε κάθε τη φασιστικό. Κάπως έτσι οι φίλοι της ομάδας προχώρησαν σε μία απίστευτη κίνηση, θέλοντας συμβολικά να δείξουν σε όλον τον κόσμο ότι θεωρούν παρασιτικούς οργανισμούς τους Ακραίους Δεξιούς.
Ετσι, μετά την αναμέτρηση με την Αλμπαθέτε στα πλαίσια της Segunda Division, συγκεντρώθηκαν, φόρεσαν στολές όπως εκείνες που φορούν οι νοσηλευτές κατά της πανδημίας και πέρασαν με χλωρίνη εξωτερικά το γήπεδό τους. Το πρόβλημά τους ήταν ότι νωρίτερα, στο ματς, στις εξέδρες του «Βαγιέκας», βρέθηκαν μέλη του ακροδεξιού ισπανικού κόμματος «VOX». Και αυτό για τους «Μπουκανέρος» της Ράγιο είναι κάτι σαν ιός που έπρεπε να εξαλειφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED