Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βαράν «θυσία» στην εξίσωση για Μπαπέ ή Χάαλαντ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βαράν «θυσία» στην εξίσωση για Μπαπέ ή Χάαλαντ

bet365

Όλα δείχνουν ότι σύντομα η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει πωλητήριο 80 εκατ. ευρώ στον Ραφαέλ Βαράν, αναζητώντας χρήματα για να κάνει κίνηση για Μπαπέ ή Χάαλαντ.
Ο Ραφαέλ Βαράν πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Μαδρίτη. Στη Ρεάλ φαίνεται ότι το αντιλαμβάνονται και προετοιμάζονται γι’ αυτή την αλλαγή και μάλιστα αυτό το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022 και εάν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που θα του γίνει σύντομα, τότε, θα βγει προς πώληση, ώστε να μην αποχωρήσει του χρόνου ως ελεύθερος.

Οι Μαδριλένοι αρχικά τον κοστολογούν στα 80 εκατ. ευρώ και Νο1 ενδιαφερόμενη φέρεται ήδη να είναι η Παρί, η οποία τον θέλει για παρτενέρ του Κιμπεμπέ, ώστε να ανέβει αμυντικός μέσος ο Μαρκίνιος. Η Ρεάλ πάλι από την πλευρά της έχει τεράστια ανάγκη τα χρήματα, ώστε να τα προσθέσει σε όσα απαιτούνται για να κινηθεί για επιθετικό. Δηλαδή για έναν εκ των Κιλιάν Μπαπέ, Ερλινγκ Χάαλαντ. Για τη δική της άμυνα, ήδη η Ρεάλ έχει κλείσει τον Νταβίντ Αλάμπα, ενώ είναι σε αναμονή η σοβαρότερη περίπτωση, αυτή του Σέρχιο Ράμος.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα