Ο Λαπόρτα βρήκε χορηγία - μαμούθ για δίδυμο Νεϊμάρ - Μέσι στην Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Λαπόρτα βρήκε χορηγία - μαμούθ για δίδυμο Νεϊμάρ - Μέσι στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, είναι αποφασισμένος όχι μόνο να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» αλλά και να φέρει στο πλάι του Αργεντινού αστέρα και τον άλλοτε συμπαίκτη του, Νεϊμάρ.
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η τωρινή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολη, αλλά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σύλλογος της Βαρκελώνης πριν από λίγους μήνες, ο οποίος ανακοίνωσε την ετήσια οικονομική του εικόνα.

Γι' αυτό λοιπόν ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito», βρίσκεται πολύ κοντά σε μία μεγάλη συμφωνία που θα βάλει στα ταμεία των «μπλαουγκράνα» το ποσό των 500 εκατ. ευρώ, από χορηγία αμερικανικής εταιρίας.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει, η Μπαρτσελόνα θα είναι σε θέση να αφοσιωθεί σε δύο μεγάλους στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώτος είναι να τελειώσει η υπόθεση παραμονής του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου» και με αυτόν τον τρόπο να μπει κι ένα τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του με προορισμό το Παρίσι.

Ο δεύτερος αφορά την επιστροφή του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αποτελεί τον διακαή πόθο του Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος θέλει να τον δει ξανά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και στο πλάι του Λιονέλ Μέσι. Την ίδια στιγμή που σημερινό (28/04) πρωτοσέλιδο της «SPORT», αναφέρει πως ο Νεϊμάρ έχει «παγώσει» τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Παρί.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα