Σεβίλλη - Γρανάδα: Ανεπανάληπτο σκηνικό, λήξη και επανεκκίνηση για το... ένα λεπτό των καθυστερήσεων (pic & vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη - Γρανάδα: Ανεπανάληπτο σκηνικό, λήξη και επανεκκίνηση για το... ένα λεπτό των καθυστερήσεων (pic & vid)

bet365

Απίθανο κι όμως αληθινό. Το Σεβίλλη-Γρανάδα έληξε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και επανάρχισε για το… χαμένο λεπτό, αφού ο διαιτητής φώναξε τους παίκτες πίσω στον αγωνιστικό χώρο!

Έχουμε δει πολλές φορές ένας διαιτητής να σφυρίζει πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων. Άλλωστε, ο ρέφερι θεωρείται και ο απόλυτος «χρονομέτρης» του αγώνα. Κι ακόμα και σε περιπτώσεις που ο χρόνος που απέμενε ήταν αρκετός, το ματς θα έληγε απλά με «γκρίνια» των παικτών της ομάδας που κυνηγούσαν κάτι από την αναμέτρηση. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Γρανάδα, η οποία έχοντας μειώσει στις καθυστερήσεις τη Σεβίλλη σε 2-1, είδε τον ρέφερι Μπενγκοετσέα να λήγει το ματς ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του έξτρα χρόνου που ήταν 4’.

Οι διαμαρτυρίες, όμως, αυτή τη φορά έπιασαν τόπο και ο Βάσκος διαιτητής παραδέχθηκε πως έκανε λάθος. Αυτό που ακολούθησε, ήταν πρωτόγνωρο. Αφού οι παίκτες της Σεβίλλης πήγαν στα αποδυτήρια, έβγαλαν μπλούζες, παπούτσια, κάλτσες, την ίδια ώρα που οι της Γρανάδα έμεναν στον αγωνιστικό χώρο να διαμαρτύρονται, ο ρέφερι γύρισε τους γηπεδούχους για να παίξουν το εναπομείναν λεπτό!

Δείτε το ανεπανάληπτο περιστατικό:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα