Μπενζεμά: Ένας... στυγνός, επαγγελματίας σκόρερ (pics & vid)

Μπενζεμά: Ένας... στυγνός, επαγγελματίας σκόρερ (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενζεμά: Ένας... στυγνός, επαγγελματίας σκόρερ (pics & vid)

bet365

Ασυγκράτητος. Οδοστρωτήρας. Πλέον, δεν του έχει ξεφύγει καμία ομάδα στο πρωτάθλημα. Έχει προσφέρει τα μισά φετινά γκολ της Ρεάλ και ξεπέρασε και τον Κριστιάνο. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν δείχνει έλεος...
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Καρίμ Μπενζεμά το βράδυ της Τετάρτης στην εκτός έδρας επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Κάντιθ με το τελικό 3-0, σκόραρε δις και είχε και την ασίστ στο τέρμα του Οντριοθόλα.

Για την ακρίβεια, όλα έγιναν μέσα σε ένα δεκάλεπτο, με το πρώτο γκολ των «μερένγκες» στην αναμέτρηση της 31ης αγωνιστικής της LaLiga να έρχεται στο 30' και το τελευταίο στο 40' για μια πολύ άνετη βραδιά για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Μπενζεμά δείχνει ότι φέτος δεν τον σταματάει απολύτως τίποτα και συνεχίζει τις τρομερές του επιδόσεις με τη μεγάλη ελπίδα να οδηγήσει και τη Ρεάλ στην μεγάλη, οριστική ανατροπή στην κορυφή της βαθμολογίας και την κατάκτηση του τίτλου...

Κανείς δεν έχει γλιτώσει από εκείνον!

Όσα χρόνια βρίσκεται πλέον στο ισπανικό ποδόσφαιρο και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει καταφέρει να κάνει όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει, να είναι «θύματά» του.

Για την ακρίβεια, σκοράροντας και απέναντι στην Κάντιθ, έχει πλέον σημειώσει γκολ κόντρα και στις 35 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια σε επίπεδο LaLiga! He takes no prisoners θα μπορούσε να πει κανείς... Στυγνός, επαγγελματίας σκόρερ.

Τα μισά γκολ της Ρεάλ και οι ασίστ του Κριστιάνο

Η μπαλιά που έκανε για το γκολ του Οντριοθόλα για να τον συνοδεύσει εκείνος στο σκοράρισμα στη νίκη (3-0) της Τετάρτης, ήταν η 88η ασίστ στην LaLiga για τον Γάλλο στράικερ στη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Με αυτό τον αριθμό στον οποίο έφτασε πλέον, έχει ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε επίπεδο «σερβιρίσματος» στην «βασίλισσα», αφού, ο CR7 είχε σταματήσει στις 87 στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Επιπλέον, οι 7 ασίστ που έχει μετρήσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μπενζεμά, τον βοηθούν αυτή τη στιγμή μαζί και με τα 21 τέρματα που έχει σημειώσει, να είναι ο άνθρωπος που έχει απόλυτη συμβολή στα μισά γκολ του συνόλου της Ρεάλ στη φετινή LaLiga, με την ομάδα του να έχει σκοράρει 56 φορές!

Ο τρίτος του 21ου αιώνα με 20+ γκολ σε διαδοχικές σεζόν

Τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Κάντιθ, ανέβασαν το φετινό «βαρύ πυροβολικό» της Ρεάλ Μαδρίτης στα 21 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας βρεθεί στο -2 από τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή, Λιονέλ Μέσι.

Για τρίτη διαδοχική σεζόν, ο Καρίμ Μπενζεμά φτάνει στο 20+ στα γκολ που μετράει στον λογαριασμό του κάθε ποδοσφαιρική χρονιά και φυσικά φέτος έχει την ευκαιρία να συνεχίσει ώστε να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον αριθμό.

Μέσα στον 21ο αιώνα, είναι μόλις ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που καταφέρνει σε τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές περιόδους να φτάσει σε τέτοια επίπεδα σκοραρίσματος, αφού οι μοναδικοί που το είχαν καταφέρει στο παρελθόν ήταν ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο (κι εκείνος 3 χρονιές) και φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο (9 σεζόν).

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα